language flag
  • Bij ons
U bevindt zich hier: HomeStageplaatsen

Stageplaatsen

Wil jij groeien, jezelf ontwikkelen en wil jij je nog verder verdiepen in het thema van je opleiding? Dat kan! Lode Holding hecht veel waarde aan innovatie, groei en ontwikkeling en daar pas jij als stagiair of afstudeerder goed bij! Wij zijn van mening dat niet alleen jij kan leren binnen ons bedrijf, ook wij leren van jou. Daarom zijn de beschikbare opdrachten van grote waarde binnen onze organisatie, jouw bijdrage is van grote betekenis! Heb jij de ambitie en energie om iets te willen bereiken binnen een erkend leerbedrijf? Dan zijn wij naar jou op zoek! Kom kennismaken! 

Stageplaatsen

We zijn doorlopend op zoek naar enthousiaste stagiaires Finance & Control (HBO), Bedrijfskunde (HBO) en Bedrijfsadministrateur (MBO).

We zijn altijd op zoek naar stagiairs en afstudeerders welke ons team kunnen komen versterken. Staan er geen voorgedefinieerde stageplaatsen open, maar denk jij wel dé persoon te zijn voor onze organisatie? Stuur dan een open sollicitatie en vertel ons waarom jij bij ons past én wij bij jou!

Ecabo2     kenteq logo2    KCH-Erkend-leerbedrijf-2014-