language flag
  • Over ons
U bevindt zich hier: HomeDeelnemingen

Deelnemingen

Samen ben je meestal succesvoller dan alleen. Samenwerking en het benutten van elkaars sterke kanten is daarbij erg belangrijk. Lode Holding participeert in een viertal organisaties met verschillende competenties welke allen actief zijn op het gebied van Life Sciences. Lode Holding streeft actief naar het benutten en vergroten van de synergie tussen deze verschillende participaties. 

Lode for life ump 442x145

Sinds de heer Freerk Lode in 1948 Lode’s Instrumenten oprichtte en kort daarna de eerste elektromagnetisch geremde ergometer produceerde, zijn precisie, betrouwbaarheid en duurzaamheid de fundamenten geweest voor verdere ontwikkelingen. Terwijl het bedrijf Lode in de beginjaren alleen op het gebied van cardiologie en longfunctie werkzaam was, is het nu uitgegroeid tot een veelzijdige specialist op het gebied van medische ergometrie. Het Lode productenpakket varieert van fiets- en loopbandergometers tot lig- en armergometers, ergometriesoftware en klinische gangbeeld analyse oplossingen welke wordt aangeboden voor de markten Sportgeneeskunde, Cardiologie & Longfunctie, Revalidatie en Imaging. 

Dankzij de jarenlange ervaring in de productie van medische ergometers en de continue ontwikkeling ten behoeve van veranderende markteisen is Lode een flexibele en betrouwbare partner. In overleg met de klant kunnen specifieke ideeën en wensen worden omgezet in een custom-made product.

Bezoek voor meer informatie de website van Lode.

procare-logo
ProCare is een professionele handelsorganisatie gespecialiseerd in de levering en service van meetapparatuur en meetmiddelen ten behoeve van de gezondheid van mens en werkplek. ProCare biedt een totaalpakket aan apparatuur en disposables, zodat de klant één contact heeft voor al hun wensen en behoeften. Een persoonlijke klantgerichte benadering staat hierbij voorop, vandaar de slogan: We take intensive care.

ProCare is door haar ISO 9001 en ISO 13485 certificatie een betrouwbare en professionele partner voor arbo- en zorgprofessionals. Deze wijze van certificatie, die voorziet in zowel service als distributie van medische en arbeidshygiënische apparatuur, is uniek in Nederland.

Bezoek voor meer informatie de website van ProCare.

umaco-logo
Umaco is een productontwikkelingsbureau binnen de Life Science sector gespecialiseerd in het verwezenlijken van productideeën. De creativiteit en multidisciplinaire kennis van Umaco zijn de bron voor succesvolle ontwikkelprojecten. Het netwerk van gespecialiseerde bedrijven en onderzoeksinstellingen is hieraan complementair. Al deze kennis en expertise wordt door Umaco samengebracht en vertaald naar innovatieve productoplossingen voor haar klanten.

Umaco is bij uitstek een partner die haar klanten ondersteunt om van hun ideeën nieuwe producten te ontwikkelen. Zij zorgt voor versnelling van het traject tussen (wetenschappelijk) onderzoek en een nieuw product dat daadwerkelijk kan worden verkocht. Umaco stelt de gebruiker centraal en neemt zaken als vormgeving, materiaalkeuzes en productietechnieken vanaf het begin van een project mee. 

Bezoek voor meer informatie de website van Umaco.

axtion-logo
aXtion is een ICT projectorganisatie voor software ontwikkeling en innovatieve projecten en richt zich voornamelijk op de doelgroepen welzijn en zorg. Ze richt zich onder andere op webapplicaties en koppelingen met apparatuur en registratiesystemen e.d.. Daarnaast worden zogenaamde service level agreements (SLA’s) afgesloten, zodat de ICT-oplossingen ook tijdens de exploitatie ondersteund worden.

Veel ontwikkelopdrachten worden uitgevoerd binnen een samenwerkingsverband van partijen met elk hun eigen vakgebied en specifieke kennis. aXtion bundelt deze vakgebieden en specifieke kennis tot een ICT-oplossing, waarbij de gebruiker van het product en efficiency voorop staan.

Bezoek voor meer informatie de website van aXtion.